diumenge, 13 de novembre del 2011

Menú setmanal del 14 al 20 de novembre

 
Record que quan anava a l’escola i a l’institut els dilluns tocava dinar de ciurons trempats. Com que mai m’han agradat les llegums, era com una “minitortura”.
Ara que ja sóc jo qui cuina, sempre que puc intent fer un menú setmanal per tal d’organitzar-me millor, i així anar variant el menjar.  De vegades hi ha plats que tampoc agraden a ses nines, però no són sempre el mateix dia ni obligatoris totes les setmanes ;)  Pentura pens que així no tendran aquella mateixa sensació que jo tenia els dilluns a migdia.

Aquesta setmana quan l’he fet he pensat que el podria penjar al blog, així que aquí el teniu. La primera columna és el menjar que tenen les nines al menjador de l’escola. Aquesta és la base, a partir del que menjaran les nines a l’escola program el sopar (que és la columna de més a la dreta), de tal manera que no es repeteixi massa els ingredients o el tipus de proteïna. A la columna d’enmig hi ha el que dinarem nosaltres dos, que normalment no és gaire elaborat perquè tenim molt poc temps. Com veis també hi ha alguns plats marcat amb un *, són plats que poc a poc anirem penjant al blog, així que ja sabeu els que trobareu. Esper que vos agradi el menú!!!!!

Me n'oblidava!!!! els dilluns din tota sola, i com que el temps que tenc encara és més petit normalment beren a la feina i després ja no m'he de fer res, o amb una mica de sort tenc restes o sobres del cap de setmana, però mai mai mai din els dilluns de ciurons!!! :)))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada