dissabte, 7 de gener del 2012

Bombons de xocolata i cereals




Abans de tenir la meva thermomix una companya de feina va dur aquests bombons a la feina. No havia acabat de tastar-los que  li estava demanant la recepta, volia fer-ne un bon grapat per regalar a l’educadora de l’escoleta que anava na Marina.
La veritat és que són uns bombons molt encertats, facilíssims de fer i més bons de menjar!!! Tothom en pot menjar, fins i tot els més petits perquè tenen fruits secs capolats.
La part més central recorden un bombons molt famosos amb paper dorat, aquells de na Preisler i na Judith Mascó, però al meu gust més especials.
Ara em direu que a la imatge de dalt hi ha uns de blancs, i em vull excusar... eren de prova, volia intentar fer-los de xocolata blanc, però no sortiren de cap manera, així que haurem de seguir provant!!!

Ingredients:
·         100 g ametlles torrades
·         100 g xocolata negra
·         60 g crema de xocolata (nocilla, nutella...)
·         40 g Kellogs Special K

Preparació:
Posam al tasó de la thermomix les ametlles i les capolam 2 segons velocitat 6, ho guardam a un bol.
Posam la xocolata feta a trossos dins el tasó i la  capolam 4 segons velocitat 7, de manera que queda com una polsina gruixada (tipus arena gruixada), i programam 5 minuts a 50 graus i velocitat 1. Quan ja s’ha fos, que la xocolata té una textura homogènia, afegim la crema de xocolata i ho mesclam 30 segons a velocitat 3. Afegim les ametlles capolades i mesclam 10 segons velocitat 2, per acabar afegim els cereals i ho mesclam amb una espàtula.
Anam fent bombonets i els guardam dins la gelera perquè es solidifiquin.
  



Print Friendly and PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada