Abans de tenir la meva
thermomix una companya de feina va dur aquests bombons a la feina. No havia
acabat de tastar-los que li estava
demanant la recepta, volia fer-ne un bon grapat per regalar a l’educadora de l’escoleta
que anava na Marina.
La veritat és que són uns
bombons molt encertats, facilíssims de fer i més bons de menjar!!! Tothom en
pot menjar, fins i tot els més petits perquè tenen fruits secs capolats.
La part més central recorden
un bombons molt famosos amb paper dorat, aquells de na Preisler i na Judith
Mascó, però al meu gust més especials.
Ara em direu que a la imatge
de dalt hi ha uns de blancs, i em vull excusar... eren de prova, volia intentar
fer-los de xocolata blanc, però no sortiren de cap manera, així que haurem de
seguir provant!!!
Ingredients:
·
100 g ametlles
torrades
·
100 g xocolata
negra
·
60 g crema de
xocolata (nocilla, nutella...)
·
40 g Kellogs
Special K
Preparació:
Posam al tasó de la thermomix les ametlles i
les capolam 2 segons velocitat 6, ho guardam a un bol.
Posam la xocolata feta a trossos dins el tasó
i la capolam 4 segons velocitat 7, de
manera que queda com una polsina gruixada (tipus arena gruixada), i programam 5
minuts a 50 graus i velocitat 1. Quan ja s’ha fos, que la xocolata té una
textura homogènia, afegim la crema de xocolata i ho mesclam 30 segons a
velocitat 3. Afegim les ametlles capolades i mesclam 10 segons velocitat 2, per
acabar afegim els cereals i ho mesclam amb una espàtula.
Anam fent bombonets i els guardam dins la
gelera perquè es solidifiquin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada